NATURGAS & NATURGASINSTALLATIONER

LAD BUDDINGE VVS ORDNE TILSLUTNING OG INSTALLERING AF DIT NYE NATURGASANLÆG

Buddinge VVS er din lokale ekspert i naturgasinstallationer. Vi servicerer såvel virksomheder, ejendomsselskaber og boligforeninger som skoler og andre offentlige institutioner. De fleste af vores kunder er dog private boligejere.

 

SAMLET NATURGASLØSNING

Alle dele af naturgasinstallationen leverer vi, hvad enten det drejer sig om udskiftning eller reparation. Det kan blandt andet omfatte:

  • Naturgasfyr
  • Rørføring
  • Tilslutning af naturgas
  • Installationer.

Har du et gammelt gasfyr, kan din investering i et nyt gasfyr ofte tjene sig selv hjem over en kort periode. Nyere gasfyr udnytter nemlig energien i gas langt bedre, end gasfyr af ældre dato kan.

Står du overfor en reparation, er det vigtigt at udbedre skaden hurtigt. En gaslækage er forbundet med meget stor eksplosionsfare –kan du lugte gas, så kontakt straks Buddinge VVS.

 

DIN LOKALE GASMESTER

Buddige VVS er gasmester tilknyttet HMN Naturgas i Hovedstadsområdet. Det er din garanti for, at vi udfører arbejde i høj kvalitet og i overensstemmelse med gældende kvalitetskrav.

Ønsker du at vide mere om naturgas og naturgasanlæg, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 44 87 25 eller via mail: vvs@buddingevvs.dk